joi, 21 mai 2020

lost in conspiration


Spunea cineva ca daca nu poti sa-i convingi incurca-i. Era o tehnica de negociere si de protectie personala in fata celor cu convingeri de neclintit. Nu credeam ca o sa vad vreodata chestia asta la scara mare. Dar sa vad ca toata planeta asta a luat-o razna imi era si mai greu sa cred.

Acum insa incep sa am dubii daca pamantul e rotund sau e plat. M-am inscris in “flat earth society” ca sa ma pun la curent cu ultimele descoperiri stiintifice. Nu stiti ce inseamna asta? Ei bine unii ar putea traduce din flat tyre = cauciuc plat = pana de cauciuc in societatea celor care cred ca pamantul e in pana. Dar ar fi pierduti la traducere, pentru ca de fapt inseamna Societatea celor care nu se lasa aburiti si cred ca pamantul e de fapt plat. Se pare ca suntem multi interesati de teoria asta. Suntem imprastiati pe tot globul. Chiar am fost stresati de prostia asta cu distantarea sociala. Ce naiba, am ajuns la peste 7 miliarde de oameni, va dati seama ca aia de pe margine au risc sa cada de pe pamant!

Deja suntem convinsi ca multi au cazut si din cauza ca nu au mai iesit la numaratoare i-au bagat ca fiind victime ale Covid-ului. O alta constipatie, pardon conspiratie mondiala. Nu iti convine de cineva, il bagi pozitiv pe Covid si gata, il omori, fara autopsie, fara urme sau il duci la marginea pamantului si ii faci vant. Cel mult te faci ca il testezi pe om, dar il izotopezi ca sa poti apoi sa il cari cu izoleta si sa ii faci felul. Astia, fortele oculte mondiale, ca sa isi acopere urmele au mai facut pe unii scapati. Dar ne-am prins ca nu prea le ies testele dupa ce au fost scosi din spital. Ba ca au virus, ba ca nu au. Au mai aparut si aia cu antidopii. Unii le zic anticorpi, dar noi ne-am prins ca sunt antidopi, ca vin de la efectul izotopilor. Cred ca si cei care vor sa manance verde sunt urmariti. Sunt dovezi clare ca medicatia impotriva Covid contine izotopi proaspeti de gradina. Cu mult fier. Daca avem mult fier in noi atunci venele prin care circula sangele se vor transforma intr-un fel de cusca Faraday si inima va fi protejata de radiatii electromagnetice. Adica exact de problema generata de 5G.

Exista si aici o explicatie. Ca sa ascunda conspiratia Fortele oculte au denumit tehnologia asta 5G. Daca sunteti putin atenti 5 poate fi citit S. Iar G era o chestie legata de orgasm si procreere. Hai sa analizam putin. Toti iluminatii astia au o problema legata de inmultirea oamenilor. Pentru ca asa cum spuneam mai devreme, daca suntem prea multi o sa incepem sa cadem de pe pamant, ca nu mai avem loc (amintiti-va ca e plat). Daca incep sa cada multi o sa se vada ca avem dreptate si nu ne mai pot minti. Deci SansGasm – adica fara Gasm. Asta ar putea fi tradus in punct G asimptomatic sexului mic. Nu intru in detalii. Cine stie se prinde.

Pentru ca ei sunt totusi putini, au prostit o suma de oameni de buna credinta ca sa ii marcheze pe ceilalti. Sub pretextul ca li se ia temperatura au inarmat o gramada de paznici cu sufletul vandut necuratului sa ne termoscaneze. Fraierii cred ca li se masoara temperatura, dar nu e asa. Au fost descoperiti deja cum populatia se marcheaza izotopic. Cand pune pistolul ala pe tampla omului automat pistolul marcheaza un prototiptil pe frunte.

Si aici vine smecheria, odata prototiptilul instalat, se produce o reactie cucubilozaurica la mintea capului astfel incat organismul sa acepte un cip. Un cip cirip. Cu tehnologia noua este chiar microcip.

O data ce ai microcipul instalat deja poti fi manipulat cum vor ei. De exemplu am vazut ca in Timisoara au aruncat niste vaccin roz-bonbon-rubiguminizat din avion sub pretextul ca dau de tantari. Noi care stiam ca am fost termonscanati la supermarket am fugit repede in casa ca sa nu fim marcati. Chiar am simtit atunci cum s-a declansat in prototiptil o extorsiune a unui degajament (citez un expert in burlane).

Zilele tecute am vazut la televizor ca au dat voie la terasele take away sa functioneze. Evident doar lor, ca restul cu afaceri respectabile nu au voie sa deschida pana cand nu suntem toti marcati covidian. Vad ca deja nici nu se mai ascund. Daca traduci take away ce iese? Pentru cine nu stie ii spun eu Take inseamna ia si away departe. Asa ii marcheaza pe cei pe care o sa ii ia departe. Multi s-au fraierit, au crezut ca merg la bere si suc, dar nu e asa, ca sub pretextul ca sa nu se infecteze li s-a cerut sa plateasca cu cardul, ca sa li se citeasca si cipul ala.

In tot timpul asta, o gramada de oameni naivi poarta masca si se dezoxigeneaza. O sa fie urmatorii zombie care de frica sa nu ia virus aleg sa se sinucida cu propriul dioxid de carbon autoemanat. Cum sa facem asa ceva? Sa ne respiram propriul dioxid defecat pe gura? Deja ma ingrozesc la ideea ca medicii tin chestia aia pe fata in timp ce opereaza! Dar nu e de mirare! Doar putini dintre ei au spus adevarul despre Covid! Cei mai multi ne-au lasat sa credem ca molima exista si se raspandeste. Chiar ne-au luat de prosti dar noi ne-am prins ca de fapt ei ne-o dadeau cand mergeam la spital. Bine nu toti, ca la noi doar vreo patru spitale au fost dovedite.

Ca sa vedeti cat de mare e constipatia, mamele din toata lumea isi termoscaneaza copiii. Ele cred ca le masoara temperatura cu termometrul digital. De fapt ele le iau temperatura si apoi o stocheaza in memoria termoscanerului cu microunde laser. De aia nu ati vazut nici un deget la termometrele alea. Sunt niste pistoale de fapt dar le zice ca sunt chestii digitale. Sunt prestidigitationale. Pe vremuri aveam si noi pe unul Iosefini care facea din astea. Uite temperatura, nu mai e temperatura. Ca ti-o lua frate si nu o mai vedeai!

Altii care se dau oameni de stiinta ne prostesc ca 5G e legat de telefoanele mobile. S-au folosit de naivii de ecologisti ca sa mascheze antenele lor sub forma unor copaci. Asa atrag si niste drone mici care imita pasarile si care ne urmaresc. Ca sa ma pazesc mi-am cumparat un papagal care poate recunoaste gugulii zburatori si pricupacele cuantice care ma urmaresc de cateva saptamani. Papagalul este o alarma naturala pe care o recomand tuturor. Ciripeste cand vede o amenintare. Si cand ii e foame. Dar si aia e amenintare.

Acum va las ca am treaba, am descoperit semnificatia cifrei PI si relatia intrinseca intre numere si toaleta. PI patrat inseamna deshidratare imediata cu pierdere de saruri esentiale din organism. Asa m-am prins ca si berea este de fapt o unealta oculta care induce PI patrat. In plus cu PieRpatrat poti calcula aria pamantului. De fapt asa ne lasa ei sa credem pentru ca ne-am prins ca si asta e o alta minciuna, in realitate pamantul e plat si patrat.

Acum va las ca am facut rost pe sub mana de niste dezinfectant albastru cu nanoparticule de alcool metilic mascat in etilic. Il amestec intr-un clapacioc cu pedale si o sa il testez cu un minicohlender de kriptnonita. Pe chestia asta sper sa intru in Matrix sa le sparg serverele ca sa eliberez toti prototiptilii. Stiu ca sunt riscuri asociate – nanoparticulele astea au efecte secundare malefice prin care daca ai noroc ramai un fel de leguma pe care gugulii o numesc euglena. Alternativa este Albastru Sub Voronet. Asa mai spre vinetiu si cam la doi metri dedesubt.

Hai liberare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu